Fleet Business Unit

Wat doet onze

fleetafdeling?

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Vanuit onze Fleet Business Unit ondersteunen en adviseren onze mobiliteitadviseurs dagelijks bedrijven met de opbouw en uitbouw van hun Car Policy en wagenpark. Hierbij houden ze rekening met de nieuwste facetten van mobiliteit en de wensen van de klant.

Een wagenpark beheren, daarbij rekening houden met verschillende facetten zoals o.a. werknemerstevredenheid, steeds wijzigende fiscale regels, nieuwe technologieën, nieuwe vormen van mobiliteit en dit alles in een transparante (TCO-)budgettering is vandaag de dag een huzarenstukje geworden. 

Complete mobiliteitsoplossingen

Doordat wij niet in naam van één merk spreken, maar in naam van een merkengroep kunnen we jou dan ook een breed gamma voorstellen aan personen- en lichte bedrijfswagens waarin elke bestuurder en vlootbeheerder zijn gading vindt.

Ook niet onbelangrijk is dat je zo van mooie schaalvoordelen kan genieten. Jij als vlootbeheerder weet als geen ander dat het “beheer” pas begint als de wagen wordt afgeleverd aan de bestuurder. 

Onze mobiliteitsadviseurs begeleiden je ook bij al deze facetten, gaande van het zoeken naar de juiste mobiliteitsoplossingen wanneer de wagen een onderhoud of herstelling nodig heeft tot het aanbieden van een elektrische fietsen voor de “last mile” oplossing. Met onze gloednieuwe Wondercar carrosserieafdeling staan we hoog aangeschreven bij de meeste verzekeringsmaatschappijen en herstellen we voertuigen van alle merken met de nieuwste en meest efficiënte herstelmethoden.

Centraal aanspreekpunt

Om het je gemakkelijk te maken als vlootbeheerder, is de mobiliteitsadviseur ook jouw centrale aanspreekpunt voor alle structurele vragen. Dit overkoepelend over alle merken van de Volkswagen Groep: Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen.

Ons doel? Jou als (fleet)klant begeleiden om de bedrijfsmobiliteit zo optimaal, duurzaam en professioneel mogelijk vorm te geven en dit zo te houden.

Ons motto? Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Wil jij ook ontdekken wat onze mobiliteitsadviseurs voor jouw bedrijf kunnen betekenen? 
Stuur een mailtje naar fleet@demobiliteitsmakelaar.be en je hoort snel van ons!

Frederic Larbi

Sander Van Gulck

Waud Baumers

Björn Hanssen

Head of fleet business unit
0474 20 97 45
Contact opnemen
Senior mobiliteitsadviseur
0475 65 97 78
Contact opnemen
Senior mobiliteitsadviseur
0477 21 38 13
Contact opnemen
Senior mobiliteitsadviseur
0492 98 19 74
Contact opnemen