Over ons

“Maar wie of wat is De Mobiliteitsmakelaar eigenlijk?”

De Mobiliteitsmakelaar bouwt binnen de Antwerpse Kempen een mobiliteitsaanbod uit dat goed aansluit bij de individuele verwachtingen van de klant van vandaag en morgen.

Samen sterker

Ze groepeert Kempense concessies die Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT, CUPRA en Kia verdelen : Autobedrijf Deckx-team (Turnhout), KIA Turnhout (Turnhout) Garage Verellen (Geel), Garage Hermans (Herentals), Liers Autocenter (Lier) en Garage Verschaeren (Heist-op-den Berg). 

Door deze groepering kan elke individuele concessie topservice bieden aan betaalbare prijzen. Een sterk gedecentraliseerde werking zorgt ervoor dat de eigenheid van de verschillende vestigingen wordt behouden. Op die manier blijft de klant centraal staan in iedere organisatie. 

De samenwerking tussen deze concessies zorgt voor belangrijke synergieën in expertises en investeringen:

      • Twee nieuwe, centraal gelegen carrosserieën, met de naam Wondercar Kempen, die voorzien zijn van de meest moderne hightechinfrastructuur. Dit komt iedere carrosserieherstelling zowel financieel als kwalitatief ten goede.
      • Een sterk uitgebouwde regionale fleetcel begeleidt en adviseert bedrijven zo breed mogelijk in hun mobiliteitskeuze.
      • Een uitgebreid en multimerk tweedehandsaanbod voor de klant op alle sites.

Nieuwe mobiliteit

De Mobiliteitsmakelaar zoekt naar en investeert permanent in nieuwe vormen van mobiliteit. Op die manier kan ze beantwoorden aan de veranderingen en uitdagingen in de sector.

Via de verhuur van mobilhomes biedt ze een sharingformule aan waarmee gezinnen kunnen proeven van deze populaire vorm van reizen.

Zo werd onze organisatie ook partner van Hello Vélo: een groepering die elektrische fietsen op de Belgische markt verdeelt.

Gust

Gust Kempenaar

“Hallo! Fijn dat je onze website bezoekt en de tijd neemt ons te leren kennen.

Mijn naam is Gust Kempenaar en ik ben de digitale medewerker bij De Mobiliteitsmakelaar. Je gaat me regelmatig tegenkomen in de communicatie via onze sociale media, website en e-mails.”

“Maar daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor jou als klant. Het is namelijk mijn taak jou blijvend te informeren over alle activiteiten van de concessies die lid zijn van De Mobiliteitsmakelaar. Maar ook van alle extra activiteiten die we vanuit onze overkoepeling ontwikkelen.”