Wondercar Kempen

Wondercar Kempen

Wie zijn we?

Onze Informex-nummers:
Wondercar Geel: 642 808 706
Wondercar Heist-op-den-Berg: 000 488 067

Wondercar is een compleet nieuw en multimerk carrosserielabel, gevestigd op verschillende locaties in de Kempen, dat voorzien is van de meest moderne hightechinfrastructuur. Met de beste technieken, de nieuwste machines en de grootste zorg staan we sterk voor de carrosserieherstellingen van de toekomst.

Ik heb schade, wat nu?

Heb je carrosserieschade, meld dan je wagen aan op de directe receptie van een van onze concessies. Daar worden foto’s gemaakt en iets later zullen onze Wondercar-medewerkers je contacteren. Samen met jou wordt de schade besproken en de verdere planning van de herstelling opgemaakt.

 

Op de dag van de herstelling breng je je wagen binnen bij je vertrouwde concessie en ontvang je gratis een vervangwagen. Je eigen wagen wordt ofwel lokaal hersteld (in onze smartrepairzone) of gratis naar ons centraal Wondercar Center gebracht. Zo geniet je van topservice en behoud je lokaal contact.

+ 32 14 57 10 90
info@wondercarkempen.be
Bestek op maat
Multimerk carrosserielabel

Smartrepairzone

Bij kleine schadegevallen gaan wij jouw wagen lokaal herstellen in een van onze smartrepairzones. Het is een zone waarin alle kleine schadegevallen gemaakt kunnen worden zonder dat de wagen verplaatst moet worden. Dankzij deze techniek kunnen onze mensen sneller en efficiënter aan de slag.

Centraal Wondercar Center

Bij grote schade transporteren wij kostenloos jouw wagen naar ons centraal Wondercar Center in Geel. Hier staat een team specialisten klaar dat beschikt over de laatste nieuwe apparatuur. Zo geniet je van een topservice en behoud je lokaal contact.

Onze contactpersonen

Geert Goormans

Verantwoordelijke Carrosserie

Geert.goormans@wondercarkempen.be

Tom Van Hoeck

Klantenadviseur Carrosserie

tom.vanhoeck@wondercarkempen.be

David Dupont

Klantenadviseur Carrosserie

David.dupont@wondercarkempen.be

Jeffrey Konings

Klantenadviseur Carrosserie

jeffrey.konings@wondercarkempen.be