Plan jouw droomvakantie met onze Volkswagen Caddy California

Nog aan het nagenieten van je vorige vakantie? Of ben je al volop bezig met het plannen van je volgende uitstap? Onze Volkswagen Caddy California brengt je naar je favoriete vakantiebestemming.

Met de komst van de Caddy California bestaan er voortaan 3 California modellen: een camperfamilie voor elk budget, elke reis en elk avontuur. Ga je graag back to basics en houd je van avontuur?

Dan is de Caddy California echt iets voor jou! Het is de meest compacte mobilhome uit ons assortiment en heeft daarom enorm veel voordelen. 

 

De Digital Cockpit, nieuwe rijhulpsystemen en online infotainment maken van de Caddy California niet alleen een progressieve camper maar ook een fijne wagen om mee te rijden. Bovendien komt hij optioneel met een panoramadak van 1,4m². Geweldig om ’s nachts naar de sterren te kijken en overdag handig dankzij de lichtinval.

Creëer extra ruimte

Wist je dat de Caddy California ook ideaal is voor een uitstap met meer dan 2 personen? Dankzij het modulair tentsysteem dat aan de Caddy kan worden vastgemaakt, creëer je dubbel zo veel ruimte. Deze kan je indelen als extra slaapkamer of aanvullende leefruimte. Het vrijstaand tentsysteem kan ook los van de Caddy gebruikt worden.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: